esmaspäev, 7. november 2022

Lasteaia padi Isabelile

Tere hommikust :)

Muidugi kas ikka on ka tore see esmaspäeva hommik, olgu see teile otsustada. Minul igatahes läks nädalavahetus nii kiiresti, et justkui nagu teda poleks üldse olnudki. Aga. Naine on olnud tubli usin ja kõik püstitatud eesmärgid said ka täidetud.
Nagu ka see väike, siinkohal pean tsiteerima, sest ma lausa fännan oma tellijaid. Ausalt. Muidugi väike ego laks, et minust nii hästi arvatakse. "Anna, mul selline väike asi, padi lapsele lasteaeda, sul võtab see kindlasti 5 minutit". Mina mõtlesingi, et mis, padjapüüri/katet vaja, igaaavvvv... ei tutkit, siis kui lõpuks detailidesse jõudsime, märksõnad - heleroosa, pehme, nunnu jänku ja nimi peal. Vot see on tegemine, see mulle meeldib. Mi laik! Väheke materjali otsimist, joonistamist ja lõikamist ja sättimist... Ja selline ta siis sai...


Work in progress


Isabeli padi 


Natuke lähemalt, üritasin pehmust ja karvasust pildistada


Pilt tagant


Ja enese upitus :)

Eks te siis andke teada, kas märksõnadele sai vastav, või panin võpsikusse omadega mööda :) Kunagi sai ka üks padjakate tehtud, sellest saab lugeda siit. Siis oli lugu Andreasest, kes oli suur Lennukite multika fänn.

Seni aga vähem vihmast novembrit ja kirjutamiseni :)

XOXO
Anna

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar