teisipäev, 1. aprill 2014

Lasteaia padi Andreasele / Kindergarden pillow for Andreas

Terekest ja päikesepaistelist Aprilli kallid lugejad :)

Märkamatult on käes kevad ja kogu loodus ärkab ellu. Linnud on tagasi Eestis ja nende laulu kuulates ei tahagi enam kodus istuda, vaid minna välja terassi peale koos mõne käsitöö projektiga ja kohvi- või teetassiga. Aga sellega vast läheb natukese aega, kahjuks... Note to self. Just tuli meelde mu ammune unistus - heegeldada omale õue ilus ja pitsiline võrkkiik. Hmhmmm. Sellega vist on viimane aeg alustada. Kust selleks aeg leitakse? Teie, kes te ka käsitööd teete, on soovitusi ajaplaneerimise vallas? Võtaks kohe viis kilo! Või kümme! Ja veel peale...

Aga täna ma näitan jälle miskit uut. Oli ühe päeva õhtupoolik, kus üks minu kolleeg kirjutas mulle kirja pealkirjaga "Väike mure". See väike mure seisnes selles, et tal oleks väga vaja lasteaeda padjapüüri suurusega 40 x 40 ja võiks peal nimi ja näiteks auto olla. Kasutama hakatakse põrandal istumise alla. Minu pea hakkas tööle ja mõtlesin, et igal lapsel on neid Autode multika piltidega asju nii palju, et see oleks vast igav, või siis liiga lihtne. Aga nagu olin kuulnud, tuli ka uus multikas "Lennukid". Lennuk on ka ju poiste "teema", eks? Sealt edasi saigi eskiis valmis joonistatud ja käed tööle rakendatud. 
Kuna tegu on põranda padjaga, valisin mittekortsuva, vähekese veniva kanga ja applikatsiooni mõte teha oli võimalikult pehme, et istumisel oleks mõnus. Selline ta nüüd välja kukkuski :)

Andrease padi
Materjalideks on stretš kostüümikangas, oranž ja valge fliis, käsitöövilt.
Detailid:

Applikatsioon lähemalt

Padjapüür sai tehtud lukuga

Firma märk :) ja eriti sirged õmblused....

Lennuk
Kogu padjapüür sai lõbus ja mis kõige tähtsam, tellijale meeldis. Juba kolis lasteaeda Andrease pepule pehmenduseks.

Järgmises postituses saan teile näidata oma uhkust - sai valmis meeste triiksärk. Ootan pildi kogu varustusega ära ja siis kohe siis eputama. 

Aga senini, nautige kevadet ja päikest ja ärge unustage täna sõbraliku nalja teha :)

Anna

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar