neljapäev, 1. detsember 2022

Maalitud draakon - tellimustöö kõige väiksemalt

Tere,

Kuidas seda nüüd kõige paremini esitada... mhmmmm. ... ühesõnaga, remondi planeerimise/teostamise järgus, palus pere kõige väiksem enda toa seintele draakoneid. Ja see ei olnud selles mõttes, selline random palve, vaid väga sihikindlalt ja kohe teati - sinist ja rohelist- draakonit vaja. Mina muidugi, et ja-jaa, teeme. Siis uurisin paljun need seina kleepsud maksavad kah, ja kooner minus minestas. Ja jäi ootele. Et äkki laps mõtleb ümber. Aga ei tutkit. Möödunud oli pea aasta, kui laps tuli, vaatas siiralt silma ja küsis - emme, millal need draakonid siis seinale saavad? Tuksis. No ja enam ju pääsu polnud, tuli mõtlema hakata. Sest lubadusi tuleb täita. Kuna Teie muidu viimati guaššvärvidega plätserdasite? Minul oli julgelt 20+ aastat möödas. Ja siis ta-da-da-daaa ja kohe seinale. Ja lapse pilksa pilgu all, et vussi keerata ei tohi. 
Ütleme nii, et üks sai nüüd valmis. Sinine. Roheline aga ootab oma järge.


Lisan siia veidi protsessist ka pilte. Muidugi enesekretinism ütleb, et tegelikult ei ole millegiga eputada, kohati on jooned ebaühtlased ja värv on laiguline jne. Aga. Lapsele meeldib, mis on tegelikult kogu selle kunsti juures kõige olulisem.




Ja lõpptulemus:



Muidugi, roheline vajab veel maalimist, aga ju ma teen siis jätkulugu siia :)

English: when we were renovating, my smallest asked for dragons for his room. And it was not a random request, it was more like: "mommy, I want to have two dragons in my room - green and blue one please". Well mommy did her research and realized, that stickers are way too expensive and then waited. For her kid to forget the request. But it was I think almost a year later when he asked again - when I will get my dragons. Well and then right there, there was nothing else to do, but to find some paint, brush and start. To be honest I haven't held brush in my hands for at least 20 years I think. Well here is the result - I know it is not perfect, a lot of faults there, but my son loves it. And of course I have to draw another- green one - as well. But I guess I will make a second story out of that :)

Kirjutamiseni,
XOXO
Anna

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar