neljapäev, 15. detsember 2022

Draakon no 2 ja päkapiku mütsid

No tervist :)

Mina hakkan vaikselt sellest valgest jamast ära väsima. Ma saan aru, et füüsiline aktiivsus on nii mulle kui ka paljudele teistele kasulik, AGA, cmon, kas päris 2 korda päevas seda aktiivsust nautida koos labidaga lund visates...no ei tea.Ei. Tegelikult on väga väga ilus. Ei mäletagi nii ilusat talve, ei mäletanud ka seda lume viskamise rõõmu ka  

Et aga. Olin tubli ja lõpuks saan näidata teile draakonit number 2. Eelmise kohta saab ludega siit. Seekord vastavalt nõudlusele roheline. Ütleme nii, et arenguruumi on küllaga, aga parem kui eelmine. Kas keegi ei taha mulle oma seinu sodimiseks anda? Selline sii seekord:

No ja siis suuruse võrdluseks koos territooriumi valdajaga:



Pardon segadust, kui keegi oskab lapse tuba teha korda ja teda ilusana ka säilitada kasutamise ajal, jagage näpunäiteid. Sest mõte sellest on oluliselt lihtsam , kui päris elu....

Aga siia lisaks veel ühte järeltellimust. Kunagi oli minult tellitud 16 päkamütsi, küll mitte päkadele vaid lasteaeda toolidele. See aasta aga on rühmas lapsi rohkem, nii tellitigi mütse juurde. Veidi pildimaterjali lasteaiast:

Ja siis veel veidi töötoast:




English: So finally I get to show you my second dragon for my son´s room. Well it might have been better, but I am happy how it turned out.
And for the second I would like to show some addition to last year order. Back then there was an order for elf hats to be used in the kindergarder chairs. Appearantly this year, there is 6 kids more - hense the additional order. A picture from last year and some from the making process this year.

Jällenägemiseni,
Anna 
XOXO

 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar