esmaspäev, 30. märts 2015

Optimus Prime silmakate poisile / Optimus Prime eye cover for a boy

Tervitusi :)

Täna ma näitan võrdlemisi väikest tööd. Kunagi sai teha ämblikmehe varianti (soovi korral, saab seda vaadata siin), aga kuna poiss on veidikene kasvanud, ja nagu kõigil lastel, maitsed muutuvad. Seekord telliti siis Optimus Prime-i. Veidikene vilti, teravaid kääre ja usinat õmblemist ja siin siis tulemus.

Nagu ikka, kõigepealt joonistus:


Ja siis tulemus:


Ja kui lisada prillide kandmiseks veidikene lisakangast, tulemus:


 Lähivõtted :)




Muidugi, ma pean ütlema seda, et lõppvariant, mis lõpuks sobis, oli oluliselt väiksem. Kuna ma ilmselgelt olen piisavalt rumal, et arvata, et täiskasvanu näo suurus on ainult veidikene suurem lapse omast. Blond. 
Ühesõnaga sai "veidikese" kärbitud siin ja seal, ja vististi sobis. 
Kahjuks ei jõudnud teha lõppvariandist pilti, aga ehk annate andeks....

Praeguseks oskan vaid soovida kiiremat kevade saabumist...
Anna

Summary:
Today I am showing relatively small project I finished some time ago. I have made something similar in the past (check it out here), but since children grow very fast and Spiderman is not so famous any more, order came for Optimus Prime. Well, a bit of drawing, cutting and sewing, here is the result. To be honest, final result was a lot smaller, I had to cut here and there off, since, what a surprize, boy ´s face is a lot smaller than a grownups... Unfortunately I did not make a picture of it, but I hope you forgive me for that.

XoXo,
Anna





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar