teisipäev, 11. november 2014

Heategevusprojekt / Charity project

Hei hei :)

Täna olen siin, et jagada hoopis miskit muud. Ühel päeval nägin Facebook-is üleskutset kudujatele ja kuna idee tundus vägagi tänuväärne, otsustasin ka ise selle projektiga liituda.
Nimelt käib jutt mittetulundusühingust Enneaegsed lapsed, mille eesmärgiks on enneaegselt sündinud laste, nende vanemate ja lähedaste toetamine ning nende murede, probleemide ja vajaduste teadvustamine ühiskonnas ning lahenduste leidmine. Rohkem nende tegevustest saate lugeda siit

Pilt ise, mida Facebookis jagati oli siis selline:

Ning üleskutse: 

Kallid kudujad!
Kutsume teid kuduma mütse ja sokke laste heaks, kes sündisid liiga vara, liiga väiksena või liiga haigena.
Tilluke keha vajab sooja, kuid normaalsuuruses beebimütsid ja -sokid on nende jaoks veel liiga suured. Kui soovid pisikesi ilmakodanikke aidata, siis palun koo nöörideta mütsike, mille ümbermõõt on 22-30cm ja sügavus 10-13cm või paeltega sokikesed, tallapikkusega 5-7cm.
Isetehtud mütsid või sokid saatke palun postiga 20.novembriks MTÜ Enneaegsed Lapsed, Villardi 22-7, Tallinn.
MTÜ Enneagsed Lapsed vabatahtlikud toimetavad kudumid abivajajateni Eesti haiglate vastsündinute osakondades.
Täname!


Mõtlesin, et äkki mõni lugejatest oleks ka huvitatud selle projektiga liitumisest, sest aega veel ju on ja need laste pisitillukesed mütsikesed ja sokikesed valmivad ju väga ruttu :)

Mina aga lähen annan veel näppudele ja varrastele tuld, et nii mõnigi müts veel valmis saaks :)  Aga varsti juba tagasi teiega uusi tegevusi jagamas...

And then again in English :)

Today I am coming forward with something totally different. Some time ago, I found in Facebook a notice from charity organisation, that supports premature babies, their parents and relatives. You can read more about them here. Their request is for knitters - for very small hats and socks. It´s not too late to join this project :)
And off I go to finish few more and make it to deadline of 20.november.

But soon I´ll be back with the results :)

Usinust ja pealehakkamist,
Anna


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar